Un exercitiu de imaginatie: Cutia cu ce trebuie pentru un one night stand

Un exercitiu de imaginatie: Cutia cu ce trebuie pentru un one night stand

O, dar vai, asa ceva nu se poate intampla intr-o societate educata si cu principii ca a noastra! Tocmai de aceea, ideea mea va fi proiectata imaginar pe orbita coastei de vest a Statelor Unite. Se stie ca acolo vedetele si spiritele libere tropaie mai ceva ca hormonii nostri bine chibzuiti sa ne ajunga pana la pensie.

Good Vibrations este un lant de sex shop-uri din San Francisco. A fost primul sex shop din Statele Unite care a promovat o atitudine deschisa si toleranta legata de sexualitate (in 1977, adica acum 40 de ani!). De la bun inceput, publicul sau tinta a fost cel feminin, prin opozitie cu oferta strict masculina de atunci.

Daca cei de la Good Vibrations ar lansa impreuna cu cei de la Durex o cutie (ca sa nu ii zic kit) cu ce trebuie pentru un one night stand, cum ar arata comunicarea intr-un limbaj autentic de anii 2017?

Exercitiu de imaginatie…

Good Vibrations San Francisco si Durex s-au decis sa-si puna mintile la treaba pentru ca trupurile clientilor lor sa beneficieze de produse adaptate stilului de viata din anii 2017. 

In 1960 70% din adultii de peste 18 ani din SUA erau casatoriti. Astazi, acest procent a ajuns la aproximativ 50%. Varsta medie a femeilor la casatorie a crescut de la 20 de ani la 27 de ani si va mai creste - slava trendurilor, avem cui vinde:) Stilul de viata a suferit modificari, astfel ca realitatea unor partide de ocazie ne-a indicat o potentiala nevoie neacoperita de un produs.

Cutia cu ce trebuie pentru un one night stand include: 

  • doua prezervative Durex
  • servetele demachiante
  • servetele dezodorizante
  • mini-periuta de dinti
  • mini-recipient pentru parfum 
  • un trifoi, sa fie cu noroc

Stim ca avem clienti comuni, dar prin acest produs ne dorim sa aducem in contextul consumului clientii Good Vibrations care inca nu i-au cunoscut pe clientii Durex.”

P.S. Desi salvez acest articol in sectiunea Brand Consultant, las aici povestea pentru un intreprinzator dibace:)

Articole Recente