Termeni și condiții

Termeni și condiții

Utilizarea site-ului www.ralucakisescu.ro echivalează cu citirea și înțelegerea termenilor și condițiilor de mai jos și presupune că sunteți implicit de acord cu acceptarea și respectarea lor.

S.C. RALUCA KISESCU & SON S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și a Termenilor și condițiilor de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă a Utilizatorilor/Clienților.

Conținutul site-ului www.ralucakisescu.ro – imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software etc. – este, în totalitatea lui, proprietatea S.C. RALUCA KISESCU & SON S.R.L. și este apărat de Legea nr. 8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Folosirea fără acordul S.C. RALUCA KISESCU & SON S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. 

www.ralucakisescu.ro şi logo-ul S.C. RALUCA KISESCU & SON S.R.L. sunt mărci înregistrate ale S.C. RALUCA KISESCU & SON S.R.L.

S.C. RALUCA KISESCU & SON S.R.L. poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conținut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conținutul definit, pe o perioadă stabilită în acord și doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestui conținut, fără a putea utiliza și alte conținuturi ale site-ului admarks.ro.

Colectarea de informații

S.C. RALUCA KISESCU & SON S.R.L. colectează informații despre utilizatorii săi din traficul înregistrat de serverele de hosting și prin intermediul cookie-urilor.

S.C. RALUCA KISESCU & SON S.R.L. respectă Regulamentul General de Protecție a Datelor (RGPD) și de Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)