A unicorn

A Unicorn

Creativitatea este modul meu de viata, de la cum ma imbrac, la ideile pe care le generez intr-un context de business. I enjoy my creativity spunea Elizabeth Gilbert si eu o inteleg perfect. Oamenii cu care interactionez, fie ei dintr-o perspectiva personala sau profesionala spun ca sunt autentica. Iubesc forma numai in masura in care fondul exista. Sunt un spirit liber si ador umorul cel putin la fel precum creativitatea. Mi s-a spus ca am inventat conceptul de viata ca o continua petrecere, dar eu doar incurajez o existenta bazata pe bucurii si nu pe constrangeri.

Ma declar anti-clisee, le vanez peste tot, in timpul liber si in timpul muncii si le abordez cu umor. Pentru mine regulile, obiceiurile si atitudinile incetatenite prin viu grai si urmate orbeste sunt clisee.

Nu in ultimul rand iubesc oamenii, imi place sa petrec timp cu ei, imi place sa ii ajut, fie ca este vorba de ajutor material sau profesional. Satisfactia cea mai mare vine atunci cand vad cum cresc oameni mari din oameni cu incredere mica de sine. Sunt prezenta in societatea civila pentru ca fiecare din noi are obligatia de a da inapoi comunitatii.

In termeni oficiali

Sunt un marketer creativ cu o experienta de aproape un majorat, din care zece in postura de director de marketing si un freelancer debutant.

Sunt trainer pe module Harvard/Qualians si coach.

Sunt editor colaborator al unei reviste de femei de peste sapte ani si cu ajutorul editurii sale am publicat prima mea carte, visul cel mai mare al copilariei mele: 6 din 49 de sanse la iubire.

Sunt mandru membru in Advisory Board-ul organizatiei BWFR - Business Women Forum Romania.

Sunt tot ceea ce vreau sa fiu. Adica
a product of my own imagination.