Punga alba cu vise. Vise cat se poate de pragmatice pentru 800 de copii

Punga alba cu vise. Vise cat se poate de pragmatice pentru 800 de copii

Punga alba cu vise. Vise cat se poate de pragmatice pentru 800 de copii

Nu, nu dati foaia mai departe pentru ca ati obosit sa cititi despre efuziunea de generozitate din preajma Craciunului. Nu o dati cel putin din doua motive:

  • primul si cel mai relevant este ca asociatia care se ocupa de acest proiect - Edulier -  o face de patru ani si este o mica particica din activitatea lor constanta de a ajuta copiii familiilor sarace 
  • generozitatea e buna oricand, atata timp cat poti fi de ajutor, nu te da la o parte. Chiar daca ti se pare ca sunt actiuni punctuale, in van, ca nu schimba dramatic mentalitati, fa-o. Cu putinul tau, al meu si altora, ceva se imbunatateste in timp. 

Campania “Punga Alba cu Vise” este destinata strangerii de fonduri pentru cadourile de Craciun ale copiilor din cadrul proiectului Edulier. Anul acesta au de dus daruri pentru 800 de copilasi cu varste intre 1 si 16 ani, din familii aflate la limita saraciei, din Corbeanca sat (nu Paradisul Verde), Peris, Balteni, Burias, Balotesti, Otopeni (IF), Ciocanari (DB), Ograda (IL), Bucuresti, Daia (GR), Tatarastii de Jos (Teleorman).

Pentru acesti copii Craciunul nu difera de oricare alta zi a anului: o camera goala, friguroasa, pe jos pamant batatorit, un pat, haine saracacioase si murdare, încaltari nepotrivite, scalciate si gaurite, un biscuite, o coaja de paine, o cana de ceai, cateva jucarii stricate sau nici macar atat.

Edulier are nevoie de ajutorul nostru! Le putem darui impreuna un Craciun la care nici nu viseaza!

Cum? Daca alegi sa ajuti cu o Punga Alba, umple-o cu vise: o jucarie noua, ceva dulce si bun, fructe, o pereche de sosete groase de iarna, o pijama calduroasa, o caciula si manusi de iarna, o haina groasa, un cozonac, o conserva, un compot, un bon de masa.

Donatiile merg în contul Asociației EDULIER, CIF 22580154, RO85BACX0000001000188000, deschis la UNICREDIT Bank, sucursala Magheru, cu mentiunea Punga Alba cu Vise!

Termen limita: 16 decembrie.

Am zis ceva bun si dulce? Sa nu fie ciocolata, ca asa credeam si eu ca ar fi frumos pentru un copil care nu prea are acces la ciocolata. Dar tocmai pentru ca nu are acces va manca numai ciocolata si se va trezi cu dureri de stomac, stari de voma si alte complicatii. 

Cristiana Ionescu si Cristi Cotovanu sunt cei care muncesc cat este ziua de lunga pentru a oferi un sprijin real comunitatilor sarace. In casa lor multi copii vin zilnic sa manance ceea ce Cristiana gateste cat pentru un detasament al armatei. Hai sa fim si noi mici spiridusi care ii ajuta sa duca niste vise pragmatice in viata a 800 de copii!

Articole Recente