Men, I want your ties!

Men, I want your ties!

Men, I want your ties!

Magia sarbatorilor inseamna spiritul curatenei si al generozitatii. Nu degeaba exista celebra curatenie de Craciun si mai celebrul mesaj “de Craciun fii mai bun”. Cu fiecare sfarsit de an m-am intrebat ce anume ne mobilizeaza subit sa rasturnam mobile si covoare, sa escaladam geamuri si sa lustruim podele, de parca ar veni apocalipsa si nu ne-ar putea prinde altfel decat curati, sortati si epuizati. Chiar si pe mine ma mustra constiinta bilantului anual si incep sa sortez, ordonez, partial disciplinez dressingul, biblioteca si ce mai apuc. Cu ocazia aceasta ma trezesc cu lucruri pe care nu le mai port sau nu le mai folosesc si pe care le donez. In stare buna, purtabile sau functionale, care mie imi prisosesc si poate altora le trebuiesc.

Nu stiu cati dintre barbati participa la efervescenta curateniei generale si mai ales la detoxifierea dressing-ului, dar eu de voi am nevoie acum:)

Men, I want your ties! Nu, nu vreau nimic care sa ne lege mai mult decat un obiect banal, pe care de cele mai multe ori iubitele, nevestele, mamele v-au fortat sa il purtati in diverse imprejurari festive. Cravatele acelea care v-au sugrumat partial buna dispozitia, pe acelea le vreau eu. Nu chiar pe toate, ca noul an o sa va aduca alte contexte in care sa le purtati, ci doar pe cele pe care le considerati uzate, demodate sau aducatoare de ghinion. O sa le port eu sub forma unei rochii cu care voi prezenta o gala de caritate. Da, da, toate cravatele voastre vor fi asamblate inginereste intr-un vesmant de tip rochie eleganta. 

De ce sa imi donati mie cravatele pe care nu le mai purtati? Pentru ca rezolvam ambele aspecte ale magiei sarbatorilor:

  1. voi faceti ordine in dulap de buna voie si nesiliti de nimeni
  2. eu transmit un mesaj de “sharing is caring” cofectionandu-mi o tinuta de gala din lucruri donate. Mai putin consumerism, mai mult crowdsourcing, mai mult spirit!

Pentru toti cei care vreti sa participati la proiectul meu, va rog sa imi trimiti un mesaj privat (facebook, instagram, snapchat, mail) ca sa stabilim detaliile procesului de predare-primire. Promit o logistica simpla, neaducatoare de neplaceri:)

Va multumesc si va urez un an liber in gandire si-n simtire!

Articole Recente