Lista lunga a minciunilor de anul nou

Lista lunga a minciunilor de anul nou

Lista lunga a minciunilor de anul nou

Daca nu ati apucat sa va ganditi la marile si micile rezolutii pentru noul an, nu va panicati, pe 28 ianuarie incepe anul nou chinezesc:) O luam de la capat!

Intre listele si promisiunile noului an, ma gandesc sa le revizuiesc pe cele vechi si sa observ cate dintre obiective se repeta obsesiv pentru ca nu sunt duse la indeplinire. Apoi sa ma lamuresc de ce am superstitii legate de petrecerea noptii de revelion si sa imi fac un inventar a ceea ce anii mi-au adus, dincolo de promisiuni desarte si conformism. Abia atunci lista pentru anul urmator incepe sa capete contur si sa se scurteze la esential. Curaj, femeie, iti angajez un life assistant, ca nu ai nevoie de coach!

Angajez life assistant pentru o viata complicata

M-am întrebat de ce exista life coach si nu exista life assistant. Eu stiu sa ma antrenez, dar e un chin sa ma organizez. Ma prinde anul nou cu rochiile de vara mirate ca inca stau la loc de cinste in dulap. Si iepurasul de Pasti cu decoratiunile de Craciun privindu-l atemporal. Cam pe cand lumea devine nostalgica in privinta verii care a trecut prea repede eu ma decid să aduc scoici si nisip proaspat in casa. Pentru mine anotimpurile au un decalaj, mai pronuntat pentru cele friguroase, ca si cum mintea ar refuza hibernarea. In aceste intervale neverosimil de lungi intre ceea ce ar trebui sa schimb si putinul pe care ajung sa il schimb, un life assistant ar face o treaba minunata. Ar avea loc de depasirea propriilor limite, asteptari si obiective, ar putea caștiga un bonus de supraperformanta din primul an. Eu nu il caut pe Fat Frumos, eu il caut pe Asistentul Vietii Mele. Daca va iese pe undeva prin cale, va rog sa ii dati adresa mea, ca are treaba in orice moment.

....continuarea in linkul de mai jos, acesta este articolul meu lunar din revista Tango Marea Dragoste:)

www.revistatango.ro/lista-lunga-a-minciunilor-de-anul-nou-de-raluca-kisescu-89249

Sursa foto: Tango/Marea Dragoste

Articole Recente